Ahad, 23 September 2012

Argh Tension Sudah...

Assalamualaikum...
da la dashboard bertukar wajah..pening
gara-gara rajin terlampau...walhal keje opis melambak...
dek kerajinan ku puji la skit..maka keje mengedit belog dilakukan
misi dilakukan bersama opismate yg mmg tauke la bab pc ni..
sekali haru jadi belog..yg frust... nk tengok....

semua geng2 belogers yg selalu aku terjah hilang....uwaaa....siap belog intai resepi hilang,tinggal tajuk je,,,,
ni le bile terlebih pandai...diulang tauke yg ajar aku tu pun pandai kan...hilang semua nama korunk..
ni sidebar kiri juga hilang bloglist...dah ke jadi byk keje bila aku kene masukkan balik name2 korunk...ni nak menangis tahap gaban pon ade..aku pon bkn pro sgt bab2 belog ni...budak baru belajar,,,

ape2 pun..aku xleh lawan tauke...
esok2 nk mintak dia comei kan belog lagi haru kalo dia xmoh layan...
stay tune aje la....
tapi nk tanye korunk le...
cantik x bile belog ini bertukar wajah...?cantik kan?
puji ye jgan x puji tau...
belog sendiri aku sendiri puji la..
kalo x cantik bgtau tau...blh edit blk nnt..tauke kan ade..
gamsahamnida  감사합니다 


..Time Kasih Tok Korunks kerana sudi layanz celoteh Rieda_ffya..

12 ulasan:

  1. hahahahahaha
    tapi comel....
    suh dia r beki balik

    BalasPadam
  2. cantik..rajin godek2 blog..kiter malas....lg pun x kreatif......

    hahha nnt jgn lupa masukkan blog kiter lam bloglist yek....

    BalasPadam
  3. Salam Rieda, sihat ke?

    blog cantik la.. kalo tak cantik, tak semangat nak tgk n menulisnya...
    tapi saya puji blog Rieda, cantik lorh!, kalah blog saya, heee!
    bab header sebenarnye yg memainkan peranan..kalo memula org masuk, mesti tgk header kan...kan... hurm...sape la tangan yg boleh cantikkan blog saya tu..huhuhuh.. tapi saya sayang blog saya, heheheh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. sehat je me...cantik ke...tq..ni semua hasil tgn opismate ku la..

      Padam
  4. rajinnya duk godek2 blog, aku lani takdak mud nak buat semuani, nak post entri pun mcm kelautje

    BalasPadam
    Balasan
    1. ni bkn rajin..tp terlebih mls nk wat keje ...kunun nnk tgk comeil..

      Padam
  5. Salam kenal.... ^__^


    feel free to visit my new blog :)
    http://mrsnon.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. Cantik dear :) kemas :)

    Tapi tulah,terpaksalah berkerja keras semula mencari apa yang hilang tu kan :)

    Good luck :)

    BalasPadam
  7. wow cantiknya..
    tuh lar org kata kalau dah minat mcm2 blh jadi..hehehehe :)
    tp suker color nih

    BalasPadam

Thanks to all sudi bace semua citer TOH..Sudi-sudi tinggalkan komen anda walau 1 jejak...LUV IT