Isnin, 17 Februari 2014

Our day...


Assalamualaikum....
sat erk..kene sapu habuk2, sawang2,  hama...aik, ade hama erk? last update 5 Jan 2014..kemana aku menghilang...? ok nanti kite citer ape yg berlaku...Rindu nak membebel kat cni hanya Allah yg tau...

ops....mengharapkan teman2 blogger semua sehat sejahtera dan bahagia bersama insan2 tersayang...Thanks jugak pd yang msg, yg tinggalkan pesan (silent readers) utk trus berblog...terharu den...

by the way..baru semalam jejakkan kaki ke opis after 3 weeks honeymoon...honeymoon? amazing tau honeymoon 3 weeks tu...nanti citer erk,,

Important thing to say..17/2/2014...our anniversary day...ehem...lelaki yang telah diijab kabul dengan pasangannya di dalam masjid di petang hari...oh ter imagine memory...x len x bukan en somiku...7 tahun bahtera ni terbina, macam kejap masa berlalu kan, 7 tahun macam2 benda berlaku, orang tua cakap asam garam kehidupan, kene ngan pepatah diorang kan, yerlah, kejap baik, kejap gaduh, ade pahit, manis, masin.., normal kan!!!

As a husband..Alhamdulilah dia memang superb, not in everything but how difficult him to survive the long journey, melayan karenah isteri yg memang banyak songeh. degil., keras kepala..bukan paras rupe yg aku pandang tp kelembutan hatinye,  sanggup korbankan tenaga dan masa demi menyediakan keperluan kami, biar x semewah yang diimpi tapi cukup sempurna, ...As a father...anak-anak lebih rapat dengan dia berbanding ku, walhal dia banyak kerja kat luar..anak tetap kamceng ngan dia..dia lansung x kekok handle anak2 pompuan dalam semua benda..

Our anniversary..Happy annversary dear..sejauh mana perjalanan hidup ini...Thanks kerna sudi menemani..hanya kite yg memahami erti hidup kite..Thanks coz sanggup bersusah payah dalam segala hal...biarpun hubungan terbina pada awalnynya tanpa perasaan cinta..tapi kini, aku menghargai nilai cinta mu...semoga bahtera ini kukuh terbina ke Jannah..Tuhan jagakan dia...dia kekasihku..kan tetap milikku...tetiba nyanyi...hehehe

mode : sedikit merangkak menyiapkan entri ini...tetiba keluh lidah tuk berbicara,(ape kes),,tapi azam berblog kembali menebal...sungguh hati rindu..
..Time Kasih Tok Korunks kerana sudi layanz celoteh Rieda_ffya..

9 ulasan:

  1. happy anniversary... semoga kekal bahagia selamanya...
    memang lama tak baca celoteh ida kat sini tau..
    takper senang2 nanti bercelotehler lagi...

    BalasPadam
  2. Happy anniversary dari kakak juga Ffya
    Moga bahtera rumahtangga yg dibina terus berbahagia..

    BalasPadam
  3. Slm singgah membaca di hari selasa..

    BalasPadam
  4. .Happy annversary
    mg terus kekal bahagia

    BalasPadam
  5. happy anniversary... utk blog tk yr time yer

    BalasPadam
  6. alhamdulilah. selamat ulang tahun buat akak dan suami. smga hubungan ini kekal till jannah.aamiin

    BalasPadam
  7. happy anniversary day for both of u..
    mudahan mahligai ini akn terus kekal bahagia n mgharungi suka duka kehidupan bsama hingga ke syurga..amin

    BalasPadam
  8. apa khabar awak hari ni yea
    lama tak update
    take care taw :)

    BalasPadam

Thanks to all sudi bace semua citer TOH..Sudi-sudi tinggalkan komen anda walau 1 jejak...LUV IT